Acasă Actualitate Progres semnificativ în construcția Ocolitoarei de la Sfântu Gheorghe

Progres semnificativ în construcția Ocolitoarei de la Sfântu Gheorghe

0
Asocierea de firme care construiește Varianta de Ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe a înregistrat progrese semnificative în proiect, depășind 50% din gradul de realizare. Lucrările includ așternerea stratelor de asfalt și construcția parcajelor și a clădirilor pentru personal și utilaje. Proiectul este în grafic și se preconizează că va fi finalizat în vara viitoare, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii și fluidizarea traficului în zonă.
”Asocierea de firme care se ocupă de construirea Variantei de Ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe profită de vremea bună și avansează cu lucrările.
Gradul de realizare al proiectului a depășit % și este în linie dreaptă pentru darea în folosință în vara anului viitor.
În acest moment sunt așternute ultimele porțiuni din stratul de bază a îmbrăcămintei asfaltice (primul strat din 3) și pe aproximativ jumătate din tronson a fost deja pus în operă și stratul de legătură (al doilea strat din 3).
Progrese majore s-au făcut și la construcția celor două parcări care vor deservi Varianta, precum și la clădirile din zona Centrului de Coordonare și Întreținere unde va fi găzduit personalul și utilajele care se vor ocupa de administrarea noului tronson de drum.” a anunțat DRDP Brașov.
Articolul precedentUNITBV, membru cu drepturi depline în cadrul UNITA
Articolul următorCod galben si la Brașov! Intensificări ale vântului până pe 4 noiembrie