Acasă Local Programul spectacolelor la Teatrul Arlechino pentru 24-25 septembrie 2022

Programul spectacolelor la Teatrul Arlechino pentru 24-25 septembrie 2022

0

În această săptămână, la Teatrul Arlechino, puteți viziona următoarele spectacole:

  • „Frumoasa Rapunzel” – sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 10.30 și 12.00

Micuța Rapunzel, fiica lui Jan –fierarul și a Elsei, fetița cu cosițe aurii ce par să aibă puteri știute doar de vrăjitoare, este răpită de Dam Gothel și închisă într-un turn în care numai baba, urâtă ca o furie, se poate urca ținându-se de părul lung al
fetei ca de-o funie! Fata î
și sacrifică puterile pentru a putea fi alături de alesul ei și totul se încheie cu o nuntă ca-n povești.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Robin Hood” – duminică, 25 septembrie, de la ora 10.30 și 12.00

 

„Robin Hood” făcut la Teatrul Arlechino Brașov este, sper, încă o poveste cu ingredientele necesare unei „MINIMA MORALIA”. Surpriza acestui spectacol este că eroii/personajele cunoscutei povești sunt … ANIMĂLUȚE! Spectacolul vorbește despre prietenia adevărată, despre bunătate și iubire, într-o manieră veselă, antrenantă, plină de culoare, muzicală și interactivă.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30. Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe site-ul teatrului (teatrularlechino.ro) sau pe pagina de facebook (Teatrul Arlechino Brasov).

Articolul precedentCampanie de colectare deșeuri electrice în Săcele
Articolul următorTRANSSUBSTANTIA, la Brașov