Acasă National Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre: au fost aprobate 33 de proiecte,...

Programul Interreg NEXT Bazinul Mării Negre: au fost aprobate 33 de proiecte, cu o valoare totală a fondurilor UE de 30,5 milioane euro

0

În perioada 30-31 ianuarie 2024, la București, a avut loc cea de-a doua reuniune a Comitetului de Monitorizare a Programului Interreg NEXT Bazinului Mării Negre.

Reprezentanții celor opt state participante (Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Turcia și Ucraina), ai Comisiei Europene, ai Autorității de Management, Secretariatului Comun, TESIM și ai Autorității de Audit au prezentat rezultatele primelor apeluri pentru propuneri de proiecte, perspectivele pentru atingerea țintelor stabilite pentru indicatorii programului și modul de utilizare a fondurilor disponibile, precum și conținutul Pachetelor aplicanților pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte.

Au fost aprobate 33 de proiecte, cu o valoare totală de 30,5 milioane de euro (fonduri Interreg), care implică 151 de parteneri. Mai multe detalii despre proiectele selectate vor fi publicate aici: https://blacksea-cbc.net.