Acasă Social Programul de spectacole la Teatrul Arlechino în prima jumătate a lunii februarie

Programul de spectacole la Teatrul Arlechino în prima jumătate a lunii februarie

0

În perioada imediat următoare, la Teatrul Arlechino, puteți viziona următoarele spectacole:

  • „Păcală în satul lui” – joi, 02 februarie, de la ora 17.30

„Sigur îl cunoașteți. Dacă ați privi cu mai multă atenție în jur l-ați recunoaște. Este înalt…sau poate scund, blond…aaa…nu…șaten sau poate brunet. E slab…sau poate rotofei, dar cu siguranță are un zâmbet care te molipsește sau chiar te face să râzi în hohote. S-au povestit atâtea despre el încât a devenit cel mai cunoscut dintre noi. Nu-l știți? Nu se poate! Este Păcală! Și dacă până acum nu ați avut ocazia să-l întâlniți, veniți la Teatrul Arlechino unde cu siguranță îl veți regăsi.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Dragostea celor trei portocale” – sâmbătă, 04 februarie, de la ora 10.30 și 12.00

„Într-un decor somptuos, pe ritmurile unei muzici antrenante, vă este prezentată povestea prințului Tartaglia, blestemat de vrăjitoarea Morgana să-și găsească iubirea și liniștea în „Dragostea celor trei portocale”. Prințul însoțit de năstrușnicul Truffaldino, bufonul regelui, pornesc să descopere cele trei portocale. Pe drum au parte de întâmplări hazlii și ciudate. Totul se termină cu bine, cei răi sunt pedepsiți, iar râsul și aplauzele dumneavoastră vor risipi vrăjile rele.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 5+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Aladin și lampa fermecată” – duminică, 05 februarie, de la ora 10.30 și 12.00

„Celebra poveste este pusă în scenă într-o manieră ce îmbină tradiția cu modernismul. „Aladin și lampa fermecată”, una dintre frumoasele basme ale copilăriei, este un spectacol colorat, cu păpuși fascinante, în care jocul de lumini, muzica, decorul și costumele ne duc cu gândul la acea lume misterioasă, fascinantă a Orientului Mijlociu.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

  • „Motanul încălțat” – miercuri, 08 februarie, de la ora 17.30 

„Spectacolul deosebit de antrenant, redă cu fidelitate întâmplările pline de haz și umor prin care trec fiul cel mic al morarului și motanul său care nu este unul oarecare, ci un năzdrăvan gata să-și ajute stăpânul să scape de necazuri. Aventurile motanului ne țin în suspans până la sfârșit, făcându-ne să ne întrebăm mereu dacă va reuși să-și țină promisiunea față de stăpânul său ori îl va băga într-o încurcătură și mai mare decât cea în care se află.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

  • „Cenușăreasa” – joi, 09 februarie, de la ora 17.30

„De noi depinde să facem din viaţa noastră…. o poveste. Trecem zilnic pe lângă prinţi şi prinţese, pe lângă zâne şi peştişori de aur care ne pot îndeplini dorinţele. Dar nu-i vedem. Doar atunci când credem cu toată fiinţa noastră că dorinţele noastre se pot îndeplini, dar nu asteptăm, ci luptăm pentru ele, cu fruntea sus şi zâmbetul pe buze, doar atunci apare peştişorul de aur sau Zâna din poveşti”. Acestea sunt cuvintele zânei din povestea noastră. Cu această „filozofie” ar trebui să plece din sala de spectacol părinţii şi implicit copiii lor.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

  • „O poveste într-un acvariu” – sâmbătă, 11 februarie, de la ora 10.30 și 12.00

„O poveste savuroasă a unor aventurieri singuratici rătăciți în labirinturile unui acvariu înțesat cu cele mai primejdioase capcane. Drumul lor spre lumină este o călătorie inițiatică în care prietenia, încrederea, hazul nebun și speranța le dezvăluie calea spre adevărul și frumusețea lumii.”

 Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

 

  • „Cine a furat fulgii de nea” – duminică, 12 februarie, de la ora 10.30 și 12.00

„Fiecare miracol are povestea lui. Spectacolul „Cine a furat fulgii de nea?” vă propune o călătorie într-o lume unde tot ce este magic, este viu. Lumina învinge întunericul, iar candoarea şi speranţa sufletului de copil vă îndeamnă să vă deschideţi inima, mintea şi sufletul.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30. Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe site-ul teatrului (teatrularlechino.ro) sau pe pagina de facebook (Teatrul Arlechino Brasov).