Acasă Social Ședință de partid sau întâlnire cu simpatizanții USR?

Ședință de partid sau întâlnire cu simpatizanții USR?

0

”Joc de glezne” și campanie de imagine pe spatele Cetății Brașovului!

Useriștii sau ce a mai rămas din ei se pregătesc de alegeri!

USR-iștii și-au dat zilele trecute întâlnire în fața Cetății Brașovului. Printre cei prezenți s-au numărat simpatizanți, trepăduși de partid sau funcționărași care în campania electorală au pus umărul la câștigarea alegerilor de către Allen Coliban.

La scurt timp și-au făcut culcuș la Primăria Brașov chiar dacă CV-ul lor era îndoielnic, iar viața lor a depins doar de funcțiile de la stat. Culmea, se cred și meseriași și susțin că au ajuns pe posturi pe bază de competență…când, de fapt, știe toată lumea cum s-au făcut angajările.

Într-o altă ordine de idei, oamenii s-au întâlnit, au făcut câteva poze și imediat au postat pe Facebook. Că, de fapt, ”imaginea” era scopul deplasării pe dealul cetății. Din păcate, unii oameni de bună credință încă nu au înțeles jocurile de imagine pe care le fac liderii USR.

Oamenii s-au folosit de orice problemă a orașului pentru imagine. La fel s-a întâmplat cu mirosul urât de gunoi. Au protestat, au susținut că sunt soluții, dar în 3 ani de când au ajuns la primărie, nu au scăpat brașovenii de miros. Nici parcurile mult promise nu au fost amenajate, deși, la fel își făceau poze și prezentau brașovenilor proiecte.

Bineînțeles, nu sunt singurii, la fel procedează și liderii altor partide.

 

 

 

Articolul precedentAccident rutier cu o victimă la intersecția străzilor Cometei cu Ștefan cel Mare
Articolul următorCoșuri de gunoi distruse de huligani…în centrul orașului (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.