Acasă Social Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan și Academician Prof. Dr. Alexandru Vlad...

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan și Academician Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea aduc Conferinta Calea Vindecării în Poiana Brașov, la K2 Alpin

0

Sâmbătă, 16 Martie, începând cu ora 16:00, Centrul de Evenimente K2 Alpin din Poiana Brașov va găzdui Conferința „Calea Vindecării„. Conferința aduce în prim-plan doi dintre cei mai renumiți specialiști din România în domeniul neurochirurgiei și neurologiei.

Florentina Fântânaru facilitează cu acest prilej un dialog revelator despre Calea Vindecării, cu Domnul Profesor Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan și Domnul Academician Profesor Doctor Alexandru Vlad Ciurea, doi VIZIONARI care ne învață că pentru a păși pe această cale, trebuie doar să devenim conștienți de puterea incredibilă a gândurilor noastre de a ne transforma pe noi și lumea în care trăim!

Domnul Alexandru Vlad Ciurea este Profesor Universitar de Neurochirurgie, cu practică în patologie tumorală cerebrală și spinală, patologie vasculară cerebrală, neurochirurgie pediatrică, neurotraumatologie. A condus și a fost implicat în zeci de proiecte naționale și internaționale de cercetare, publicând, de asemenea, monografii în domeniul neurochirurgiei, managementului de sănătate și în problemele legate de alimentația bogată în e-uri.

A fost Directorul General al Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din București, când a implementat Centrul de Excelență în Neurochirurgie și Neurologie.

A fost decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Domnul Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan a fost Şeful Catedrei de Neurologie a Spitalului Militar Central şi Şeful Catedrei de Neurologie şi Neuropsihosomatică a Universităţii „Titu Maiorescu” Bucureşti. Are specializări în Neurologie și Psihiatrie și competenţe în explorări neurofiziologice EEG, EMG, PE, terapia durerii. Este doctor în ştiinţe medicale, cu participări la evenimente medicale în Beijing, Roma, Berlin, Paris, Marsilia, Geneva, Istanbul, Viena, Minneapolis, Londra, Toronto, Sydney, Bangkok, Madrid, Lisabona, Florenţa, Moscova, Rhodos, Nisa, Geneva. Membru al Societăţii Române de Neurologie, al Organizaţiei Internaţionale de Cercetare a Creierului (IBRO), al Societăţii Române de Psihiatrie, al Societăţii Române de Acupunctură, al Ligii Române pentru Sănătate Mentală, al Societăţii Române de Neuropsihoendocrinologie, al Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România şi din Străinătate şi a numeroase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale. Doctor Honoris Causa al Universităţii din Piteşti.

Acest eveniment deosebit va avea loc într-o locație elitistă, situată în mijlocul naturii, înconjurată de munții care oferă un aer proaspăt și revitalizant. K2 Alpin din Poiana Brașov este cunoscut ca unul dintre cele mai moderne centre de evenimente din țară.

Biletele pentru conferința “Calea vindecării” se găsesc pe: iabilet.ro.