Acasă Social Primarul vrea să facă angajări în instituție, PNL și PSD vor competență,...

Primarul vrea să facă angajări în instituție, PNL și PSD vor competență, nu ”încadrări” pe linie de partid

0

Primarul Allen Coliban speră să găsească înțelegere la consilierii locali privind ”trecerea” organigramei. Acesta susține că are nevoie de angajați, dar nu spune cum a procedat până acum în cazul noilor veniți în instituție. La RIAL au fost trimis un membru de partid să reprezinte Primăria Brașov în CA-ul de la RIAL, la fel s-a întâmplat și în cazul conducerii de la clubul Corona sau RIAL, unde au fost aduși la conducere oamenii apropiați de partid. Nici în primărie lucrurile nu au stat altfel.

Coincidență sau nu, fosta consilieră a primarului, Nicoleta Cârjan, a ajuns șefă la un birou din primărie, după un concurs în ultimele zile ale anului 2021. Tot în mandatul administrației USR au ajuns în primărie prin Agenția Metropolitană mai multe persoane apropiate primarului. Unul din angajați se ocupă de pagina de Tik-Tok. Se pare că acesta nici măcar nu are studii universitare. De asemenea, și alți reprezentanți USR au ajuns în cabinetele conducerii din Primăria Brașov.

Din primele informații, din cauza angajărilor pe linie de PARTID, consilierii PNL și PSD nu vor să voteze organigrama. Aceștia au susținut în repetate rânduri că vor concursuri pe bune, competență, nu angajări pe ușa din spate, așa cum s-a întâmplat. Să nu uităm că USR a promis TRANSPARENȚĂ și COMPETENȚĂ la Primăria Brașov, nu angajări pe linie de partid!

foto: Facebook USR