Acasă Social Primarul postează despre SkatePark, brașovenii îl întreabă de gropile din asfalt!

Primarul postează despre SkatePark, brașovenii îl întreabă de gropile din asfalt!

0

Fiecare cu ce îl doare! Da, domnule primar, administrația locală începe în stradă! Astupă odată gropile de pe străzi!

Primarul Allen Coliban și-a dat seama că se duce în cap prin modul în care conduce administrația locală, astfel că și-a schimbat din mers tactica. A început să-l copie pe fostul primar Scripcaru, cel care era în stradă zi de zi să vadă cum arată orașul pe care îl păstorește.

Printr-o postare pe Facebook, ”exmatriculatul” din Primăria Brașov a început ,chipurile, să meargă să urmărească lucrările efectuate pe străzile din municipiu. Doar că una e să le vezi, alta e să și rezolvi problemele! Ieri am dat exemplu de o groapă pe Traian Grozăvescu care are aproape un an de când a apărut. Nimeni nu s-a sinchisit până acum să o astupe.

De asemenea, în timp ce primarul se lăuda pe Facebook, au început să curgă rânduri de reproșuri de la brașoveni. Unul dintre brașoveni susține că a făcut sesizare pe aplicație de aproape un an, dar nimeni nu a astupat o groapă din Șchei. Internautul a lăsat și o poză. Din păcate, acesta e Brașovul în 2022. Pe Facebook este cel mai frumos oraș, în realitate este un oraș care se degradează pe zi ce trece!

Articolul precedentATENȚIE! Circulația se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer de azi, 16 septembrie
Articolul următorCondusul fără permis, în vogă în județul Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.