Acasă Social Primarul municipiului Săcele îi acuză pe liberalii săceleni de „blocarea dezvoltării economice...

Primarul municipiului Săcele îi acuză pe liberalii săceleni de „blocarea dezvoltării economice a orașului”

0
Dezvoltarea Municipiului Săcele depinde de investițiile care se vor realiza în oraș, care, la rândul lor depind de deschiderea pe care Primăria și Consiliul Local o arată față de mediul de afaceri.
„Din păcate, în ultima săptămână, asistăm la un spectacol mânat de orgoliile politice ale liberalilor săceleni. Dacă la ședința de Consiliul Local din 25 ianuarie am crezut că au avut un moment de rătăcire, la ședința Consiliului Local Săcele de ieri au arătat ceea ce își doresc cu adevărat : Blocarea dezvoltării economice a orașului.
Cel mai grav lucru este că liberalii săceleni mențin în continuare blocat proiectul privind realizarea magazinului Kaufland, aceasta fiind și cea mai mare investiție de la Săcele din ultimii ani.
Când vorbim despre investiții în infrastructură, sănătate, educație sau despre susținerea mediului de afaceri nu trebuie să existe orgolii politice. Se poate observa că în ultimii ani administrația săceleană a fost deschisă către mediul de afaceri, iar multe firme au investit la Săcele. Orașul nostru trebuie să rămână în continuare atractiv pentru investitori, nu să îi gonim datorită orgolilor unor politicieni mărunți.”, a transmis primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.