Acasă Administrativ Primarul din Făgăraș a verificat stadiul lucrările de reabilitare din centrul orașului

Primarul din Făgăraș a verificat stadiul lucrările de reabilitare din centrul orașului

0

Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș a declarat pe pagina sa de Facebook că s-a ocupat personal de evaluarea lucrărilor de reabilitare care se desfășoară în zona centrală a orașului, atât din punct de vedere tehnic cât și calitativ. Cu mici excepții, edilul se declară mulțumit atât de stadiul execuției cât și de calitate. Primarul le-a constatat constructorilor micile nereguli constatate, cu rugamintea de a le remedia până la recepția lucrărilor.

„Legătura dintre Piața Republicii, Catedrala ortodoxă și Cetatea Făgăraș se va realiza printr-o zonă pietonală, care deja a fost pavată în proporție de 70%. Au fost refăcute trotuarele și aleile din zona Cetății. Urmează să se refacă și spațiile verzi.

După foarte, foarte mulți ani, pasajul subteran din zona Catedralei ortodoxe va fi repus în funcțiune, iar acest lucru va duce la o mai bună fluidizare a circulației în acea zonă.

Apreciez implicarea colegilor din Primăria Făgăraș, dar și seriozitatea de care dau dovadă constructorii în această perioadă. Mizez în continuare pe mobilizarea lor, pentru ca termenele de finalizare stabilite să fie respectate.

De asemenea, doresc să le mulțumesc făgărășenilor care înțeleg necesitatea acestor investiții majore pentru oraș. Aceste proiecte finanțate din fonduri europene ne oferă posibilitatea de a ne moderniza și de a continua procesul de dezvoltare a orașului.

Rezultatele concrete ale tuturor acestor lucrări desfășurate în prezent se vor vedea în anii care vin. Promenada făgărășeană va fi un loc de atracție atât pentru localnici, dar mai ales pentru turiști.”, a transmis Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș.

Articolul precedentAccident între o bicicletă și o mașină, la intersecția străzilor 13 Decembrie și Indepenței
Articolul următorÎncă o brașoveancă în Parlamentul României. I-a luat locul lui Francisc Tobă