Acasă Actualitate Primarul Coliban vorbește despre cultură si sport, dar brașovenii îi cer explicații...

Primarul Coliban vorbește despre cultură si sport, dar brașovenii îi cer explicații despre retrogradarea echipei FC Brașov

0

Primarul Brașovului vorbește despre modul în care bugetul dedicat culturii a schimbat orașul, însă brașovenii îi cer explicații despre retrogradarea echipei FC Brașov.

Allen Coliban a făcut o postare în care povestește despre evenimentele culturale din trecut, precum redeschiderea Băncii de Cultură Apollonia, spectacolele organizate de Filarmonica Brașov și multe altele, însă cetățenii nu pierd nicio ocazie de a-l critica pe primar, în legătură cu situația echipei FC Brașov care din cauza managementului defectuos a retrogradat.

Brașovenii sunt nemulțumiți, deoarece până acum nimeni nu a fost tras la răspundere, chiar dacă situația echipei este una dezastruoasă. Mai mult de atât, ieri, în timpul unei conferințe de presă, când a fost întrebat dacă se face vinovat de retrogradarea echipei în Liga a treia, primarul a răspuns sec: ”Nu răspund la această întrebare”. Culmea, primarul s-a pozat și participat la toate conferințele de presă organizate de conducerea FC Brașov. Un om care nu este implicat, nu participă clar la astfel de evenimente.

Articolul precedentPROMEX S.A, cel mai vechi producător de excavatoare din România, a ieșit din insolventa cu doi ani mai devreme
Articolul următorMinistrul Mediului vine mâine la Brașov