Acasă Administrativ Primarul Coliban luat la întrebări pentru „sechestrarea” oamenilor în Coresi, cu ocazia...

Primarul Coliban luat la întrebări pentru „sechestrarea” oamenilor în Coresi, cu ocazia maratonului

Ieri, în timpul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Brasov, aleșii locali și-au arătat nemulțumirea față de modul în care maratonul de alergare a fost organizat. Aceștia au precizat că mersul pe jos sau folosirea unui mijloc de transport în comun, nu erau soluții bune pentru locuitorii din Coresi, deoarece unii aveau de parcurs distanțe mari.

Primarul a fost tras la răspundere, deoarece oamenii au fost „sechestrați” în cartier pentru câteva ore, neavând posibilitatea de a ieși. Totuși, anul trecut, organizarea a fost mult mai bună, iar oamenii au avut asigurate căi de acces. Anul acesta însă, organizarea a lăsat de dorit.

Allen Coliban a menționat că desfășurarea s-a realizat conform prevederilor legale, iar oamenii ar fi trebuit să se informeze de aceste restricții de pe semnele amplasate de-a lungul cartierului. Edilul a insitat să menționeze efectele pozitive ale acestui eveniment, precum stabilirea unor noi recorduri și a ignorat total nemulțumirile cetățenilor.