Acasă Administrativ Primarul care nu oferă TRANSPARENȚĂ! Refuză să vorbească despre postarea vulgară și...

Primarul care nu oferă TRANSPARENȚĂ! Refuză să vorbească despre postarea vulgară și jignitoare de pe TikTok

0

Exemplu de așa NU! Primarul Allen Coliban, cel care promitea TRANSPARENȚĂ în campania electorală refuză să ofere un punct de vedere cu privire la vulgaritățile postate pe contul de TikTok al Primăriei Brașov, lucru constatat și de ziarele centrale, nu doar de cele locale. Mai mult decât atât, deși vorbește despre colaborarea cu Universitatea Transilvania, nimeni de la Primăria Brașov, nu a discutat cu reprezentanții învățământului superior despre postarea ”umilitoare și jignitoare” la adresa instituției. Redactorii Transilvania365 au solicitat un un răspuns, mai exact dacă s-a luat vreo măsură împotriva celui care a postat sau dacă a fost stearsă ”vulgaritatea” de pe contul de TikTok al Primăriei Brașov. Purtătorul de cuvânt a precizat sec că nu poate oferi.

Mai mult decât atât, postarea este și una electorală, unde angajatul plătit din bani publici îl laudă pe primar. Acesta susține că de când este noua administrație locală a crescut numărul studenților. Total fals! Postare, fără date concrete, fără a fi prezentate date despre cum a ajutat Primăria Brașov pentru că nu are nicio legătură cu instituția de învățământ, nici proiecte în comun.

De aceea redactorii au întrebat și care a fost meritul Primăriei Brașov, dar, la fel, tot nu s-a oferit un răspuns, semn că departamentul de comunicare funcționează doar după bunul plac al primarului Allen Coliban.

Redactorii vor trece la următoarea etapă și vor transmite o adresă oficială, iar mai apoi, dacă se va continua cu refuzul, atunci se va acționa în instanță. Cu precizarea că fără pretenții financiare. Jurnaliștii nu procedează ca primarul Allen Coliban…

Reamintim că administrația USR este și singura probabil din țară care a încercat să interzică accesul brașovenilor la ședințele Consiliului Local Brașov. Din fericire, instituțiile statului au intervenit și i-a atras atenția primarului Coliban că aleșii USR fac un abuz.

 

Articolul precedentProiect în valoare de 950.000 lei la Săcele, pentru realizarea a 5 stații de reîncarcare pentru vehicule electrice
Articolul următorBrașovul, parte dintr-un proiect cu finanțare europeană privind cooperarea între regiunile montane dinspre Alpi spre Carpați
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.