Acasă Sănătate-Educație Primarul Brașovului exmatriculat din facultate pentru a doua oară!

Primarul Brașovului exmatriculat din facultate pentru a doua oară!

6

Allen Coliban pare să își clădească o ”carieră” din a fi exmatriculat!

În 2020, edupedu, dar și alte publicații naționale și locale scriau că primarul Allen Coliban a mințit în CV unde a trecut că este absolvent de Automatică și Calculatoare, când, de fapt, era exmatriculat.

A fost nevoie să iasă public chiar reprezentanții Universității să spună, altfel, probabil că primarul o ținea în continuare cu minciuna. Omul nu a înțeles că este o mare diferență Între un absolvent și un exmatriculat.

Din păcate, se pare că primarul USR nu a învățat nimic din aceste greșeli. Astfel, în urmă cu doi ani, primarul s-a înscris din nou la facultate, de această dată la Brașov, cu gândul că de data asta o va finaliza și își va lua licența. S-a înscris, a prezentat dosarul cu ce a făcut la București, astfel că a ajuns direct în anul V, fiind vorba despre echivalarea notelor deja obținute la București. Numai că, ce să vezi, nici de această dată primarul nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, astfel că emeritul student nu s-a mai prezentat la cursuri, dar nici nu și-a achitat taxa de școlarizare. Din acest motiv, Universitatea Transilvania l-a exmatriculat. Deci, primarul Allen Coliban a fost exmatriculat pentru a doua oară…

Deși i s-a solicitat un punct de vedere pe acest subiect, primarul Allen Coliban a refuzat să ofere, rezumându-se doar la un răspuns sec: ”Reîncălziți știri de acum 2 ani?” Nu știm la ce s-a referit primarul, pentru că pe surse au mai apărut multe informații despre ”studiile” sale.

Însă, chiar nu are relevanță acest aspect. Dacă nu îi soliciți punct de vedere, primarul este nemulțumit că nu este întrebat. Dacă i se solicită, răspunde cu o altă întrebare. Primarul Coliban ar trebui să știe că publicația Transilvania365 nu l-a întrebat niciodată despre acest subiect, iar dacă l-au întrebat alții, este altă discuție.

Și nimeni nu ar fi scris despre studiile sale dacă nu ar fi mințit și nu s-ar fi lăudat cu studii pe care nu le are! Plus de asta, ziariștilor nu le plac politicienii/funcționarii care MINT doar ca să ajungă pe funcții. Este ca și cum electoratul ar fi înșelat.

 

foto: captură Facebook Allen Coliban

 

Articolul precedentFestivalul SoNoRo Musikland ajunge la a V-a ediție. Publicul este invitat la 12 concerte în Brașov, Sighișoara și câteva sate de pe harta Colinelor Transilvaniei
Articolul următorRezultate finale BAC! Încă 62 de elevi din județul Brașov au promovat examenul
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.