Acasă Regional Primăria Sfântu Gheorghe va premia cele mai frumoase zone verzi rezidențiale, balcoane...

Primăria Sfântu Gheorghe va premia cele mai frumoase zone verzi rezidențiale, balcoane şi zone din faţa porţilor

0

Primăria Sfântu Gheorghe organizează a treia ediţie a concursului „Sfântu Gheorghe înflorit”, iar termenul de înscriere a fost prelungit până pe 12 iunie, pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată participa.

Autorităţile locale, alături de parteneri privaţi, vor premia cele mai frumoase zone verzi rezidenţiale, balcoane şi zone din faţa porţilor.

Având în vedere vremea rece din această primăvară, organizatorii au decis prelungirea înscrierilor, astfel că doritorii pot trimite prin email până pe 12 iunie la adresa sepsiimage@gmail.com cel puțin 3 fotografii de înaltă calitate și numele exact, adresa și numărul de telefon al participantului.

Concursul „Sfântu Gheorghe înflorit” a fost împărţit şi anul acesta în trei categorii: zonă verde rezidențială, balcon și zona din fața porții. Cele trei categorii sunt deschise pentru înscriere oricărei persoane cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Coşeni sau Chilieni. Juriul va evalua zonele înscrise în concurs în urma fotografiilor, dar şi a unei vizite în toate zonele participante în a doua jumătate a lunii iunie.

Marele premiu al ediţiei din acest an în categoria zonelor verzi rezidențiale este un sistem de irigaţii pus la dispoziţie de Primărie.

La toate cele trei categorii, Magazinul de flori Dalia va oferi primelor 3 locuri vouchere în valoare de 500, 300 și 100 de lei, care pot fi valorificate la Dalia Garden Center până în primăvara anului 2023.

De asemenea, toate persoanele / asociațiile care se înscriu în categoria zone rezidențiale vor participa gratuit la programul de înfrumusețare a zonelor verzi în 2023, adică vor primi produse (arbuști, plante, garduri vii, flori, garduri și bănci) în valoare de 1.500 de lei, fără să plătească contribuţia proprie de 300 de lei.

Categoria zonelor verzi rezidențiale este deschisă celor care îngrijesc o zonă verde aparținând unei scări de bloc, poate fi o Asociaţia de proprietari, dar şi o singură persoană.

În categoria zonelor din faţa porţii, puteți aplica pentru spațiile verzi exterioare, dar nu pentru grădini private din interiorul gardului.

În categoria balcoanelor, oricine locuiește într-un bloc de locuințe și are balcon poate aplica, fie că este locuitor în Sfântu Gheorghe, Coşeni, Chilieni sau Câmpul Frumos. Această categorie nu este destinată balcoanelor din case cu grădină, cei care locuiesc la casă putând aplica doar în categoria zonelor din faţa porţii.

Primăria Sfântu Gheorghe va răsplăti primii trei câștigători din toate cele trei categorii şi cu un pachet de servicii personalizat, care va fi disponibil pentru utilizarea în spațiile culturale și de agrement ale orașului

 

Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe

Articolul precedentZiua Eroilor la Săcele (FOTO)
Articolul următorAngajaţii din învăţământ vor primi 65 de lei în plus la salariu. Sindicatele amenință cu proteste de amploare