Acasă Regional Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte două ediţii ale porţilor deschise la fosta fabrică...

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte două ediţii ale porţilor deschise la fosta fabrică de ţigarete

0

Primăria Sfântu Gheorghe pregăteşte două noi ediţii ale porţilor deschise la fosta fabrică de ţigarete.

După evenimentul din data de 9 aprilie, când aproape 200 de persoane au vizitat curtea şi interiorul clădirii monument istoric, alte 200 de persoane vor avea această ocazie pe data de 21 mai. Pentru această ediţie au prioritate la participare persoanele înscrise în luna aprilie.

Tururile ghidate din 21 mai încep din oră în oră între orele 10:00 şi 17:00 şi îi vor conduce pe vizitatori într-un tur al curții și al clădirii principale a fabricii, oferindu-le o perspectivă asupra trecutului, prezentului și viitorului fabricii.

Participanţii vor afla informații despre istoria de peste 120 de ani a fabricii, vor afla rezultatele votului Tabak Forum și pot vedea cum au transformat alte țări clădirile închise ale fabricilor. În următoarele zile, persoanele aflate deja pe lista de aşteptare vor fi contactate pentru a confirma participarea la Ziua Porţilor Deschise din 21 mai.

Pentru evenimentul de duminică, 26 iunie, se pot face înscrieri AICI. Participarea la tururile ghidate este limitată tot la 200 de persoane şi se va face în ordinea înscrierii, la fel ca la ediţiile anterioare. La înscriere puteţi alege dacă doriţi să vizitaţi fabrica dimineaţa sau după-amiaza, iar după închiderea înscrierilor, organizatorii vor pregăti programul și lista participanților și vor contacta toți participanții pentru confirmare.

Articolul precedentPolițiștii brașoveni au confiscat aproximativ 500 de „fake-uri”
Articolul următorMilitarii din Brașov au participat la un exercițiu demonstrativ la Cheile Dâmbovicioarei (FOTO)