Acasă Administrativ Primăria Cristian face îmbunătățiri pentru circulația pietonilor și a mașinilor

Primăria Cristian face îmbunătățiri pentru circulația pietonilor și a mașinilor

0

Primarul comunei Cristian, Gicu Cojocaru, a făcut o scurtă prezentare a îmbunătățirilor pentru infrastructură din comună. Acesta a prezentat o serie de proiecte, care deja au fost realizate, precum lucrările din Cartierul Tineretului, cele de pe străzile Frații Buzești și Alexandru Ioan Cuza și multe altele, dar și proiecte ce urmează a fi realizate.

„Pași importanți în programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Tineretului. Condițiile de circulație au fost îmbunătățite pe străzile Frații Buzești și Alexandru Ioan Cuza, prin realizarea unui cordon temporar de asfalt de 2.5 metri pe sens, soluție găsită de comun acord cu cetățenii din zonă în urma discuțiilor purtate cu aceștia. În perioada următoare vom mai aduce unele îmbunătățiri terasamentului, în așteptarea finalizării branșamentelor și lucrărilor de conectare la utilități, pentru ca ulterior să avem posibilitatea legală de a asfalta definitiv. De asemenea, strada Virgil Pop este în curs de asfaltare completă până la limita administrativă cu orașul Râșnov.

Continuă lucrările și în zona Brazilor, unde se amenajează trotuarul și zona de promenadă și urmează instalarea mobilierului urban. Concomitent se derulează lucrările de îmbunătățire a carosabilului prin așternerea unui strat de asfalt frezat, până la asfaltarea definitivă de anul viitor. După lucrările de îngropare a cablurilor, au fost finalizate și cele pentru iluminatul stradal, unul modern, care pe lângă confortul și siguranța aduse locuitorilor din zonă, evidențiază frumusețea acestui drum pe înserat. Amenajarea zonei Brazilor este un proiect foarte drag mie, un proiect vechi, ce a întâmpinat multe obstacole, iar bucuria mea este cu atât mai mare că devine realitate.

 Am în vedere toate aspectele care mai sunt de rezolvat, nu doar în zonele sus-menționate, cât și în întreaga localitate și voi continua să fac tot ce este în puterea mea, respectând cadrul legal, pentru sporirea confortului dumneavoastră și pentru modernizarea comunei noastre. Și, chiar dacă, termenele de rezolvare sunt uneori mai lungi decât ne-am dori, întreg aparatul de specialitate al primarului, cât și colegii din consiliul local, lucrează într-un ritm accelerat pentru depășirea obstacolelor, fie ele juridice, legislative, administrative, financiare sau de comunicare, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de tot confortul pe care îl meritați.

 Urmează zilele comunei noastre, care nu doar că sunt pentru voi, sunt chiar ale voastre, și vă doresc să vă distrați, să vă bucurați, să vă simțiți minunat. La mulți ani, Cristian, la mulți ani cristoloveni!”, a transmis primarul Gicu Cojocaru.

Articolul precedentConsiliul Județean Brașov a modernizat „Drumul de sub munte” cu fonduri europene în valoare de 170 de milioane de lei
Articolul următorUn condamnat care fugea de închisoare, prins în timpul unui control rutier