Acasă Regional Primăria condusă de “Personalitatea de mediu a anului” amendată cu 15.000 de...

Primăria condusă de “Personalitatea de mediu a anului” amendată cu 15.000 de lei de Garda de Mediu!

0
Primăria condusă de useristul Allen Coliban a iesit din nou in evidenta, bineinteles, negativ. De această dată a primit o amendă de 15.000 de lei de la Garda de Mediu pentru neindeplinirea țintelor de reciclare.
În timp ce Garda de Mediu Brașov dă amenzi și tot îi pisează pe cei de la Primăria Brașov să închidă gropile neconforme, fiind singura UAT din județ care nu a făcut nimic în acest sens, Allen Coliban este desemnat ”Personalitatea de mediu a anului”, o adevărată contradicție cu realitatea din Brașov.
Cu alte cuvinte, cei care l-au premiat, cei aflați în juriu, habar nu au despre realitatea din Brașov, aici unde miroase a gunoi, orașul fiind pe un loc 3 pe țară la capitolul poluare, iar mai nou, municipiul este și amendat pentru neîndeplinirea țintelor de reciclare.
Articolul precedentBrașovenii care au tras o ”țeapă” de peste 700.000 de dolari s-au înțeles cu procurorii și au acceptat închisoarea cu suspendare
Articolul următorPeste 406 tone de ambalaje reciclabile, colectate de automatele PETrică, din Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.