Acasă Administrativ Primăria comunei Prejmer a accesat fonduri pentru “ Înființarea Centrului de zi...

Primăria comunei Prejmer a accesat fonduri pentru “ Înființarea Centrului de zi de asisțență și recuperare pentru persoane vârstnice”

0

Primăria comunei Prejmer anunță că au solicitat o nouă finanțare pentru “ Înființarea Centrului de zi de asisțență și recuperare pentru persoane vârstnice”. Mai mult de atât, cererea a fost acceptată, iar suma câștigată este în cuantum de 6.071.503 lei.

„În urmă cu aproximativ 3 luni de zile, am identificat o nouă oportunitate de finanțare prin PNRR în comuna Prejmer, privind “ ÎNFIINȚARE CENTRU DE ZI DE ASISTENȚĂ ȘI RECUPERARE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE “.

Așa cum suntem obișnuiți atunci când apar noi oportunități de finanțare, ne-am mobilizat, am numit un grup de lucru și am demarat scrierea cererii de finanțare pentru a ne încadra în termen.

Astăzi, vă anunț cu bucurie că, solicitarea comunei Prejmer privind “ Înființarea Centrului de zi de asisțență și recuperare pentru persoane vârstnice” a fost acceptată spre finanțare, iar suma câștigată este în cuantum de 6.071.503 lei.

Pe această cale doresc să transmit toată aprecierea mea colegilor care s-au ocupat și au muncit la scrierea cererii de finanțare și totodată  echipei consiliului local al Comunei Prejmer pentru faptul că au fost prezenți la toate convocările și au sprijinit demararea proiectului.

În perioada următoare așteptăm semnarea contractului, după care vom demara procedura de realizare studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru amenajarea acestui obiectiv atât de necesar la noi în comunitate!

Locația propusă este : Clădirea primei școli românești din Prejmer sau mai nou, locația unde a funcționat stația peco, pe strada Mitropolit Andrei Șaguna, nr. 1044!

Autoritatea Publică Locală vă asigură de transparență, iar absolut toate proiectele pe care ne dorim să le implementăm la nivelul comunei noastre, vi le supunem atenției periodic pe pagina noastră oficială.

Suntem în echipă pe drumul pe care ni l-am propus împreună și doresc să tineți cont că toate proiectele majore ale comunității noastre, le vom dezbate si le vom face împreună!”, a transmis primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin.

Articolul precedentRATBV va suplimenta liniile pentru Oktoberfest
Articolul următorConsilierii PNL: Cea mai scumpă retrogradare. Ori e incompetență, ori sifonare!