Acasă Actualitate Primăria Brașov oferă scuze in loc de soluții privind reducerea poluării

Primăria Brașov oferă scuze in loc de soluții privind reducerea poluării

0

Primarul Allen Coliban aruncă vina pe autorități! Primăria nu își asumă poluarea din Brașov. După ce Agenția pentru Protecția Mediului a înregistrat valori mari în ceea ce privește poluarea în oraș, chiar și de 14 ori mai mari, primăria a decis să organizeze o conferință de presă în care să se discute toate aceste nereguli.

În realitate, singurele lucruri menționate de primar au fost scuzele și aruncarea vinei asupra altor autorități. Printre acestea se numără chiar și ISO Mediu, pe care primăria o consideră vinovată deoarece există gropi de gunoi în Brașov. Totuși, aceste lucruri nu se pot realiza fără acordul primăriei. Mai mult de atât, Primăria Brașov și-a dat acordul de principiu pentru ca deșeurile din județul Maramureș să ajungă în depozitul de la Brașov.

Ciudat este faptul că, acum câțiva ani, primarul susținea că vrea un mediu mai curat, pe vremea când era senator și dorea funcția de șef al administrației locale. Chiar a spus că există soluții pentru miros, dar ca fosta administratie nu a facut nimic.

Articolul precedent7 pensionari la 10 salariați în Brașov
Articolul următorRestricții de circulație pe DN1 la Predeal