Acasă Actualitate Primăria Brașov anunță din nou organizarea Massif. Primarul Coliban a anunțat...

Primăria Brașov anunță din nou organizarea Massif. Primarul Coliban a anunțat acest lucru și anul trecut, dar a fost doar o minciună

0

Primarul Coliban ne-a umplut în 2022 de festivaluri, de Massif și Electric Castle! Ieri, Primăria Brașov a anunțat din nou organizarea Massif. O fi o altă minciună marca USR?

Brașovenii ar trebui să-i ”mulțumească” primarului Allen Coliban pentru modul în care s-au distrat la festivalurile Electric Castle și Massif, ambele fiind un real ”succes”. Cel puțin așa trâmbița useristul pe toate rețelele de socializare. Așa a obținut mii de like-uri  pe Facebook de la tinerii brașoveni, prin inducerea în eroare. Dar scopul scuză mijloacele!
Brașovul prinde viață cu Electric Castle în viitorul parc de la Rulmentul.
Până când vom putea implementa în teren cea mai bună soluție pentru viitorul parc din Rulmentul, terenul va fi curățat și folosit pentru organizarea unui festival de muzică: Electric Castle la Brașov.
Astăzi, în ședința de Consiliu Local, s-a votat cu unanimitate asocierea dintre Primăria Brașov și organizatorii Electric Castle. Orașul nostru se va schimba în următorii ani și va deveni un pol de atracție pentru cei care iubesc aceste festivaluri.
Ce vă pot spune din start este că organizatorii se vor asigura de liniștea din timpul nopții, iar noi, alături de specialiștii în trafic, vom veni cu soluții astfel încât impactul asupra circulației din zonă să fie unul minim.
Electric Castle şi MASSIF by Untold, alături de festivalurile cu istorie deja la Brașov, vor face orașul să vibreze în anii ce urmează!”, anunța pe Facebook în urmă cu un an primarul Allen Coliban.
Cum a ”vibrat” orașul? Unde au avut loc aceste festivaluri? Poate explică primarul userist, pentru că brașovenii sigur nu au văzut așa ceva în orașul lor. Se pare că totul a fost o minciună gogonată marca USR, la fel ca multe altele printre care amintim cea legată de parcul IUS.
Mai jos prezentăm capturi de pe pagina primarului cu ”laudele” fără acoperire care s-au dovedit a fi doar minciuni. Chiar dacă administrația USR a dat vina pe pandemie, trebuie amintit faptul că pandemie a fost și la Cluj unde s-a organizat Untold și la București și la Craiova, Iași sau Timișoara. Doar la Brașov nu s-a organizat nimic…
Acum, Primăria Brașov anunță din nou organizarea Massif. Va fi organizat evenimentul pe bune sau va fi doar altă gogoașă marca Allen Coliban?