Acasă Social Primăria Brașov a pierdut definitiv procesul cu P&P! Primarul și consilierii locali...

Primăria Brașov a pierdut definitiv procesul cu P&P! Primarul și consilierii locali sunt buni de plată

0

Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au decis!

Rezilierea contractului cu firma P&P SRL, cea care administrează parcările din Municipiul Brașov s-a realizat ILEGAL. Decizia este definitivă!

Reamintim că la îndemnul primarului Allen Coliban, cel care dacă aleșii locali PSD sau PNL votează împotrivă la un proiect sunt acuzați că luptă împotriva orașului, în Consiliul Local s-a luat decizia rezilierii contractului cu P&P.

Mai mult, cu un tupeu maxim, primarul le-a solicitat celor de la firmă să predea Primăriei Brașov toate dotarea(parcometre, etc). Acum, totul s-ar putea întoarce împotriva celor care au decis rezilierea, pentru că firma îi poate acționa în judecată și le poate cere daune. Cum primarul a inițiat acest demers, dacă se va întâmpla acest lucru, frumos și moral ar fi ca Allen Coliban să achite tot, pentru că el a fost cel care a insistat, deși era clar că firma va câștiga.

Pe lângă faptul că au pierdut, șefii Primăriei Brașov au mai cheltuit și o sumă uriașă de bani cu avocatul.

 

În concluzie, firma P&P va administra parcările timp de 10 ani, indiferent de doleanțele primarului Allen Coliban.

Articolul precedentPână și Poliția Rutieră s-a speriat de gropile de pe străzi. A cerut Primăriei Brașov să le repare ”URGENT”
Articolul următorAvarie la o conductă de apă care alimentează zona Tractorul
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.