Acasă Local Prima ediție a Maratonului Resuscitării astăzi la Coresi

Prima ediție a Maratonului Resuscitării astăzi la Coresi

0

MARATONUL RESUSCITĂRII

„Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!”

Maratonul resuscitării este un eveniment public organizat sub forma unui curs de prim ajutor de dimensiuni crescute, având ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul populației, asupra importanței dobândirii cunoștințelor de prim ajutor, prin instruirea unui număr cât mai mare de participanți. În cadrul evenimentului, medici, pompieri paramedici, asistenți, formatori și voluntari ai ISU Brasov îi vor învăța pe cei dornici măsurile de prim ajutor în cazul unui stop cardio-respirator.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate de ISU Brașov pentru marcarea săptămânii Protecției Civile din România (25 februarie – 04 Martie), aceștia și-au propus organizarea primei ediții a Maratonului Resuscitării, eveniment care va avea loc la Coresi Shopping Resort astăzi, 03.03.2023, în intervalul orar 12.00 – 18.00.

Primul ajutor este o necesitate, iar diferența dintre a avea sau nu cunoștințele de bază în acordarea primului ajutor poate salva o viață: la școală, pe stradă, acasă sau la locul de muncă.