Acasă National Președintele PER Dănuț Pop: „Cîțule, ce marfă consumi?”

Președintele PER Dănuț Pop: „Cîțule, ce marfă consumi?”

0

Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop a reacționat la declarațiile președintelui Senatului Florin Cîțu, în urma cărora solicită explicații cu privire la creșterea prețurilor la energie și gaze.

„Domnul Cîțu trăiește într-o realitate paralelă!

Cum poți tu, cel care ai contrasemnat ca și ministru de finanțe (până și autocorectul mi-a scris monstrul de finanțe) odiosul act prin care se liberaliza piața energiei, alături de eternul Virgil Popescu și de amnezicul Ludovic Orban, sa critici acum creșterea prețurilor la energie și gaze? Este culmea tupeului!
Copil fiind, știam că una dintre culmile tupeului este să împingi pe cineva pe scări și să-l întrebi, mirat, de ce se grăbește.
Asta a făcut și Florin Cîțu cu economia românească pe care, după ce a împins-o la vale, este foarte mirat că prețurile o iau razna!
Și mai era o culme a tupeului, care i se potrivește perfect lui Cîțu: după ce-ți faci nevoile la ușă cuiva (a PSD, în cazul acesta) să suni insistent să ceri hârtie igienică, să speri să te şi șteargă și eventual, și pe ceilalți doi care au stat de șase!
Cîțule, ce marfă consumi? Schimbă furnizorul, că asta îți afectează memoria!”, a scris Președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop pe pagina sa de facebook
Foto: Facebook – Dănuț Pop