Acasă Sănătate-Educație Premii pentru elevii de la școala Gimnazială nr. 6 Brașov

Premii pentru elevii de la școala Gimnazială nr. 6 Brașov

0

Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu-Alexandru Păștinaru, prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, directorul executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, Ciprian Băncilă, și inspectorul școlar general al județului Brașov, Ovidiu Florin Tripșa au decernat astăzi premii elevilor și profesorilor coordonatori de la Școala Gimnazială nr. 6 „Iacob Mureșianu” Brașov și Școala Gimnazială nr. 11 „Șt. O. Iosif” Brașov participanți la activitățile derulate în cadrul Programului Național „Săptămâna verde”.

Programul „Săptămâna verde” este introdus pentru prima oară în anul școlar 2022-2023 în structura anului școlar, la nivel național. Programul se desfășoară în perioada 27 februarie-16 iunie 2023, fiecare unitate educațională din mediul preuniversitar având flexibilitatea să își aleagă o săptămână din această perioadă în care acoperă conținut și desfășoară activități legate de schimbări climatice și protecția mediului în unitatea școlară și în afara acesteia.

Articolul precedentTrei târguri organizate la Brașov cu ocazia Sărbătorii Junilor
Articolul următorVIDEO. ”Oameni faini la Brașov”, invitat Costel MIHAI, realizator Cristi FLOREA
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.