Acasă Social Polițiștii săceleni au reținut permisul a 4 conducători auto în cadrul unei...

Polițiștii săceleni au reținut permisul a 4 conducători auto în cadrul unei acțiuni care viza menținerea gradului de siguranță rutieră

0

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au desfășurat o acțiune, care a vizat menținerea gradului de siguranță rutieră, prin identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, dar și prin identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

 

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat într-un interval orar, când, în baza datelor colectate, au avut loc creșteri ale numărului de accidente rutiere.

În urma acțiunii desfășurate, polițiștii au verificat aproape 50 de autovehicule, iar în cazul a 11 conducători auto, identificați cu abateri la regimul rutier, au fost aplicate sancțiuni cu o valoare de aproape 9.000 de lei.

De asemenea, pentru 4 dintre conducătorii auto sancționați, a fost luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere, întrucât testele efectuate cu aparatul etilotest a indicat fapul că aceștia se aflau sub influența alcoolului, iar 1 conducător auto este cercetat penal pentru săvârșirea unei infracțiuni le regimul rutier.

Reamintim că obiectivul acțiunilor de acest tip îl reprezintă siguranța cetățenilor, sens în care activitățile operative vor continua în perioada următoare.