Acasă Actualitate Poliția rutieră brașov desfășoară activități de conștientizare în cadrul proiectului Roadpol Safety...

Poliția rutieră brașov desfășoară activități de conștientizare în cadrul proiectului Roadpol Safety Days

0

În perioada 16-22 septembrie, polițiștii rutieri intensifică acțiunile pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora. Activitățile sunt desfășurate în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov și ai Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității desfășoară o acțiune preventivă, în trafic, pentru ca ziua de 20 septembrie să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere produse pe drumurile din Europa.

Activitatea desfășurată urmărește conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscul implicării în evenimente rutiere, pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor interzise. Tot în cadrul activităților sunt abordate elemente din legislația incidentă domeniului, aspectele medicale, psihologice și sociale ale consumului. Acțiunile vor continua pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului Roadpol Safety Days.

Articolul precedentVoleiul de la Kids Tâmpa, în linie dreaptă pentru startul sezonului competițional
Articolul următorPoliția solicită ajutor pentru identificarea unei persoane, care ar fi furat 4 000 de lei de la un bancomat