Acasă Administrativ Podul peste pârâul Berivoi din Municipiul Făgăraş a fost modernizat

Podul peste pârâul Berivoi din Municipiul Făgăraş a fost modernizat

0
DCIM100MEDIADJI_0023.JPG
De astăzi, șoseaua Combinatului din municipiul Făgăraş a fost redeschisă în totalitate, fără devieri în circulație. Lucrările de modernizare au inclus reabilitarea podului peste pârâul Berivoi, îmbunătățirea condițiilor pentru traficul pietonal și pentru bicicliști, precum și refacerea structurii podului.
”Începând cu data de 𝟬𝟭.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯, șoseaua Combinatului a fost redeschisă în totalitate. Circulația auto se desfășoară normal, fără devieri.
În urma lucrărilor efectuate, podul peste pârâul Berivoi a fost modernizat, au fost create condiții pentru desfășurarea traficului pietonal în condiții de siguranță și pentru a se asigura continuitatea pistelor speciale pentru biciclete. De asemenea, structura podului a fost refăcută.
Parte integrantă a proiectului finanțat din fonduri nerambursabile: „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraş“, această investiție finalizată va oferi noi oportunități de dezvoltare economică și socială pentru locuitorii Municipiului Făgăraș.” au anunțat reprezentanții Primăriei Făgăraș.
Articolul precedentDigitalizarea serviciilor medicale în România. Inițiativă legislativă adoptată în Camera Deputaților
Articolul următorLucian Patrașcu – „Declarațiile și acțiunile lui Coliban sunt dovada incontestabilă a iresponsabilității și imaturității politice!”