Acasă Social Poarta de intrare în oraș, plină de ”aurolaci”! Gara, zona neagră a...

Poarta de intrare în oraș, plină de ”aurolaci”! Gara, zona neagră a Brașovului (FOTO)

0

Gara Brașov este în continuare raiul aurolacilor! Turiștii care aleg să se deplaseze cu trenul și coboară în Gara Brașov au un șoc. Zona este una împânzită de aurolaci, boschetari, oameni dubioși. Unii sunt din Brașov, dar cei mai mulți sunt ”turiști”, vin din alte localități învecinate. Fac scandal, urlă, trag din pungi prenadez, dar nimeni nu pare să-i deranjeze. Indiferent de oră, această lume subterană își vede liniștită de viață.

 

 

Articolul precedentDr. Tudor Ciuhodaru: ”𝐈𝐧𝐭𝐨𝐱𝐢𝐜𝐚ț𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐚pă 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐦𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥ă. 𝐍𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳ă 𝐜â𝐭 𝐛𝐞𝐢, 𝐜𝐢 𝐜â𝐭 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐢”
Articolul următorFOTO Numai ucraineni ”săraci” prin Brașov. Unii se plimbă cu BMW-uri decapotabile, alții cu suv-uri VOLVO
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.