Acasă Administrativ PNRR-peste 4 milioane de lei pentru a asigura infrastructura pentru transportul verde...

PNRR-peste 4 milioane de lei pentru a asigura infrastructura pentru transportul verde în Făgăraș

0

Contractul de finanțare pentru proiectul „Sistem inteligent de Management Urban”, care vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde din Făgăraș, a fost semnat.

Am semnat în 31 ianuarie 2023, contractul de finanțare pentru proiectul „Sistem inteligent de Management Urban”, care vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.

Această investiție constă într-un sistem de supraveghere și monitorizare dedicat spațiului public, care adună date prin senzori specifici instalați pe teren și oferă informații în timp real despre traficul rutier, traficul pietonal, incidente, informații utile pentru îmbunătățirea funcționării și dezvoltării comunității, cu scopul de a spori siguranța în traficul rutier și pe străzile Minicipiului Făgăraș.
Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni la care se adaugă perioada de desfășurare a activităților proiectului.
Proiectul este finanțat din fonduri europene în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență a României și are valoarea totală de 4.393.509,75 lei cu TVA inclus” a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.
Articolul precedentProgramul competiției la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov
Articolul următorAmendă de 40000 de lei pentru producătorul conservelor cu excremente de urs