Acasă Sănătate-Educație Pizzeria Della Nonna a fost redeschisă!

Pizzeria Della Nonna a fost redeschisă!

0
Proprietarii Pizzeriei Della Nonna au anunțat ieri pe Facebook că au deschis restaurantul!
Deși în spațiul public circula informația că a fost închisă definitiv, realitatea este că pizzeria funcționează în continuare fără probleme. Cel mai probabil a fost schimbată firma, dar este o altă discuție care nu afectează în niciun fel brandul.
Dragii noștri, am redeschis! Vă așteptăm cu mare drag în aceeași atmosferă caldă și primitoare atât în restaurant cât și pentru comenzi cu livrare la domiciliu!🎉
Din păcate cea mai lungă vacanță din ultimii 15 ani s-a datorat în mare parte chestiunilor birocratice și administrative care au prelungit această perioadă mai mult decât ne-am fi așteptat. Cu toate acestea, am profitat și am fructificat această pauză pentru a finaliza lucrurile ce le aveam pe agendă, dar pe care nu am avut ocazia să le finalizăm și am urmărit (și urmărim în continuare) să implementăm recomandările autorităților responsabile pentru a vă oferi produse și servicii de calitate superioară.
Astfel, ușor timizi, vă mărturisim că ne-a fost tare dor de voi și sperăm să reintrăm în sufletul vostru cât de curând!😍”, au scris pe Facebook cei de la Pizzeria Della Nonna.