Acasă Actualitate ”Piroman” surprins când încerca să dea foc unei case! Acum este la...

”Piroman” surprins când încerca să dea foc unei case! Acum este la ”răcoare”!

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce un bărbat a fost surprins în timp ce intenționa să incendieze fereastra unui imobil.

La data de 22 septembrie a.c. Poliția Brașov a fost sesizată printr-un apel telefonic, în care se arăta faptul că un bărbat a fost surprins de către proprietarul unui imobil, în timp ce acesta pregătea incendierea ferestrei sale.

La fața locului s-a deplasat de îndată un echipaj de poliție, iar cercetările efectuate în cauză au stabilit faptul că cel care a intenționat să provoace incendiul este un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Brașov. Acesta, folosindu-se de o bucată de material textil îmbibată într-o soluție inflamabilă, ar fi intenționat să incendieze fereastra persoanei vătămate, însa acțiunea sa a fost întreruptă în momentul în care a fost surprins de proprietar.

În urma adminstrării probatoriului în dosarul constituit pentru săvârșirea infracțiunii de ”tentativă de distrugere”, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite și intoducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, urmând a se propune soluția legală la finalizarea tuturor investigațiilor, efectuate sub coordonarea unui procuror desemnat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Articolul precedentBătaie golănească pe o stradă din Codlea
Articolul următorPersoana care și-a însușit 4 000 de lei de la un bancomat s-a dus singură la Poliție! Victima și-a retras plângerea
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.