Acasă Turism Peste 500.000 de turiști ajung anual la Râșnov

Peste 500.000 de turiști ajung anual la Râșnov

0

Bilanț realizat de către autoritățile din Râșnov astăzi, 27 septembrie, de Ziua Mondială a Turismului. Dacă în 2004 erau la Râşnov 150 de locuri de cazare, acum sunt peste 4000, iar peste 500.000 de turiști ajung anual la Râșnov.

”Râșnovul este Stațiune Turistică de Interes Național și din punct de vedere geografic, localitatea noastră este foarte bine așezată și se învecinează cu Masivul Postăvarul, Parcul Național Bucegi și Parcul Național Piatra Craiului. Oraşul a obţinut acest statut pe baza îndeplinirii unor criterii obligatorii de atestare printre care amplasarea într-un cadru natural fără poluare, existenţa utilităţilor urban-utilitare, existenţa serviciilor de informare şi promovare turistică, precum şi îndeplinirea unor criterii suplimentare de atestare a staţiunii turistice, cum ar fi existenţa unor săli de spectacole, cinematograf, parcuri, amenajări pentru practicarea sporturilor, organizarea de evenimente turistice, cultural și sportive.

Dacă în 2004 erau la Râşnov 150 de locuri de cazare acum sunt peste 4000, iar numărul turiştilor care au vizitat orașul Râşnov este de peste 500.000 pe an. Obiectivele turistice ale zonei, cum ar fi Cetatea Râșnov, Dino Parc, Velea Cetății si Complexul Olimpic de Sărituri cu Schiurile se materializează în cele mai bune motive pentru a petrece aici o vacanță minunată.” se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Orașul Râșnov.
Articolul precedentDouă persoane infectate cu COVID-19 au murit la Brașov în ultimele 24 de ore
Articolul următorA început ridicarea grinzilor de pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer