Acasă Actualitate Peste 32.000 de magazine vor interzice vânzarea de produse cu nicotină minorilor

Peste 32.000 de magazine vor interzice vânzarea de produse cu nicotină minorilor

0
BAT photography 2013

Responsabilitatea comercială rămâne o prioritate majoră pentru BAT și ANPC. În data de 10 august 2023, BAT în parteneriat cu Autoritatea Natională pentru Protectia Consumatorilor lansează campania anuală „Alege Asumat un Comportament Comercial Curat”. Aceasta are ca scop informarea si conștientizarea publică cu privire la importanța cunoașterii si respectarii legislației pentru prevenirea accesului minorilor la produse din tutun si nicotină. Anul acesta, campania continuă cu mesaje de conștientizare privind toleranța zero față de comercializarea produselor cu nicotină catre minori, in circa 32.000 de magazine partenere din Romania.

„Responsabilitatea și prevenirea accesului minorilor la produse cu nicotină reprezintă elemente centrale în activitatea noastră, atât în cadrul propriilor echipe, cât și în cazul partenerilor comerciali. BAT investește constant în campanii educaționale privind propriile standarde si principii de comercializare, precum si prevederile legale si motivele pentru care minorii nu ar trebui să aibă acces la produse cu nicotină. Ne bucurăm să continuăm și anul acesta alături de cei peste 32.000 de parteneri din retail campania de conștientizare privind toleranța zero față de comercializarea produselor cu nicotină catre minori”, a declarat Ileana Dumitru, Directorul juridic si relații publice al Ariei Europa de Sud-Est din cadrul BAT.

BAT actualizează și comunică în mod constant propriile principii și standarde de promovare și comercializare a produselor sale. Acestea includ cinci principii cheie, care implică cerințe stricte privind responsabilitatea, corectitudinea, transparența, respectarea prevederilor legale si comercializarea exclusiva către consumatori adulti. Aceste cerințe se adresează atât propriilor echipe, cât și partenerilor comerciali.

Articolul precedentConsiliul Județean Brașov se împrumută cu 72.500.000 lei pentru finanțarea investițiilor publice
Articolul următorPeste 100 de artiști sunt așteptați la Festivalul de Film și Istorii