Acasă Turism Peste 150 de concurenți vor participa la Festivalul Internațional de Şah al...

Peste 150 de concurenți vor participa la Festivalul Internațional de Şah al Brașovului

0
CS Şah Club Brașov organizează cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internațional de Şah al Brașovului, în perioada 24 – 31 iulie 2022, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov.
Şi-au anunţat participarea peste 150 de concurenţi din Anglia, Franţa, Polonia, Ucraina, Republica Moldova şi România.
Festivitatea de deschidere va avea loc duminică, 24 iulie, ora 16:00.
Festivalul cuprinde patru turnee: Open Internaţional de şah pentru juniori și seniori Elo peste 1800 (FIDE), Open Internaţional de şah pentru juniori și seniori Elo sub 1800 (FIDE), Open Internaţional pentru juniori sub 10 ani legitimați (FIDE) şi Open pentru juniori sub 12 ani nelegitimați maxim CIV 1001, fiecare urmând să aibă 9 runde în sistem elveţian.
La finele competiţiilor câştigătorii şi ocupanţii primelor locuri, atât la masculin, cât şi la feminin vor fi recompensaţi cu premii în bani, trofee şi premii speciale.
Festivitatea de premiere este programată duminică, 31 iulie, începând cu ora 14:00.
Festivalul Internațional de Şah al Brașovului, cel mai important eveniment competiţional în domeniu care are loc în judeţul nostru, este un proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 33.955,50 lei, în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe anul 2022 pentru proiectele sportive – secţiunea Promovarea Sportului de Performanţă – Sporturi neolimpice.
Articolul precedentVineri, brașovenii sunt așteptați la „Marșul Bicicliștilor”
Articolul următor28 de pompieri români, printre care 8 brașoveni, se luptă cu focul în Nord-Estul Atenei (FOTO+VIDEO)