Acasă Actualitate Percheziții la o școală privată din Brașov. 5 persoane sunt audiate

Percheziții la o școală privată din Brașov. 5 persoane sunt audiate

0

În această dimineață – *16.10.2023*, începând cu orele 07:00, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov efectuează un numar de *3 perchezitii domiciliare* în municipiul Brașov, într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de _luare de mită_  și _dare de mită_ .

Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară – vizând sediul unei unități de învățământ particulare, cel al unei fundații și domiciliul unei persoane fizice – se urmărește identificarea și ridicarea de mijloace de probă _(înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe personale, sume de bani, etc.)_ ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției în baza unor mandate de aducere a *5 persoane* pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Articolul precedentCu un forum nu se face ”tranziție verde”! Clujul a luat din nou fața Brașovului
Articolul următorVIDEO Prima zăpadă pe Transfăgărășan! Utilajele de deszăpezire au intrat în acțiune
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.