Acasă Social Pentru că și-a agresat concubina a primit drept răsplată o brățară de...

Pentru că și-a agresat concubina a primit drept răsplată o brățară de monitorizare

0

Polițiștii brașoveni au emis ordin de protecție provizoriu și au montat un dispozitiv de supraveghere după ce aceștia au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență de către un bărbat aflat sub influența alcoolului.

 

La data de 17 februarie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție, în urma unei sesizări telefonice, au pătruns la domiciliul persoanei vătămate, un imobil din județul Brașov, în care au intervenit pentru protecția acesteia.

Aici, acestia au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, pe fondul consumului de alcool, dar și a unor nemulțumiri de ordin familial, și-ar fi agresat fizic concubina, lovind-o cu pumnul.

În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din acesta reieșit faptul că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, au stabilit și alte măsuri de protecție constând în evacuarea bărbatului agresor și interzicerea acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată.

De asemenea, la cererea victimei, a fost montat dispozitivul de supraveghere agresorului, astfel acesta fiind monitorizat electronic pentru a nu se a apropia față de persoana protejată.

În cazul expus, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria