Acasă Administrativ PENIBIL! După ce au vrut să scoată brașovenii din sala de ședințe...

PENIBIL! După ce au vrut să scoată brașovenii din sala de ședințe cu Poliția Locală, useriștii au umplut primăria de ”fotografi”(FOTO)

0

Încă un episod demn de Coreea de Nord la Primăria Brașov!

După ce au ajuns ”vedete” în toată țara pentru că au chemat Poliția Locală să scoată jurnaliștii din sala de ședințe a Consiliului Local Brașov, culmea doar pentru că aceștia au ”îndrăznit” să facă poze aleșilor locali, useriștii din fruntea administrației locale au dat-o din nou în penibil.

Dacă la penultima ședință, primarul a scos scaunele din lateral, ca nu cumva vreun brașovean să-i facă poze, să-l suprindă când primește indicații de la consilierii săi, joi, când i-au chemat pe useriști să participe la ședință, surprinzător, scaunele au apărut din nou. Duplicitate marca USR! Ca penibilul să fie maxim, aleșii USR au chemat mai mulți indivizi să facă poze în sala de ședințe, chipurile să spele rușinea și să spună brașovenilor că se oferă ”transparență”.

Dar, se observa de la o poștă că indivizii sunt acolo pe linie de partid. Culmea, jurnaliștii și fotoreporterii se cunosc între ei, mai ales că participă la toate ședințele, nu doar la una cum s-a întâmplat azi cu indivizii aduși politic cu ”arcanul”. De altfel, câțiva reprezentanți ai unei companii din Brașov care erau prezenți în sală s-au ridicat și au plecat, deranjați că administrația USR a politizat ședința, prin aducerea oamenilor de partid.