Acasă Regional Pe când și la Brașov? S-au deschis trei locuri de joacă moderne...

Pe când și la Brașov? S-au deschis trei locuri de joacă moderne pentru câinii din Sibiu

0
Sibienii cu animale de companie câini au de astăzi posibilitatea să-i scoată la plimbare și joacă în locuri special amenajate pentru aceste patrupede. Din păcate, la Brașov astfel de locuri de joacă pentru câini arată sub orice critică. Nici nu se poate stabili termen de comparație între locurile de joacă pentru câini din Brașov și cele din Sibiu.
Am deschis primele 3 locuri de joacă pentru câini din Sibiu! Cele trei spații sunt situate pe strada Maramureșului, pe Aleea Șelimbăr și pe strada Oașa, având suprafețe cuprinse între 250 și 300 mp fiecare. În perimetrul acestora a fost însămânțată iarbă care acoperă acum întreaga suprafață, creând un cadru natural plăcut.
Amenajările din spațiile de joacă includ:
  •  echipamente de agilitate: cerc pentru sărituri, tunel, obstacol dublu pentru săritură în înălțime, obstacol tip pasarelă, obstacol tip cățărătoare simplă, obstacol pentru săritura în lungime
  •  bănci, pentru proprietarii patrupedelor
  •  o cișmea cu apă potabilă
  • coșuri de gunoi și dispenser de pungi igienice, pentru ca proprietarii să poată aduna dejecțiile; precizăm că în aceste spații, la fel ca pe stradă, proprietarii animalelor au obligația de a curăța mizeria lăsată de animalele de companie.
Accesul în locurile de joacă este permis cățeilor de orice talie, excepție făcând animalele mai mici de 4 luni. Câinii periculoși și agresivi, indiferent de talie sau rasă, pot intra în parcuri doar dacă au botniță.” au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu într-o postare pe rețelele de socializare.