Acasă Regional Pe 28 mai decolează primul charter spre Skiathos. Vor fi zboruri și...

Pe 28 mai decolează primul charter spre Skiathos. Vor fi zboruri și din Sibiu

0

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în Insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Sibiu, în perioada 28 mai – 17 septembrie 2022.

Sejururile în Insula Skiathos au tarife începând cu 249€/pers. și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică. Zborurile charter sunt efectuate de companiile TAROM și Air Connect și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea.

“Mă bucur că, pentru al 17-lea an consecutiv, putem oferi turiștilor români o vacanță în Skiathos, o destinație de care te îndrăgostești la prima vedere și în care revii în fiecare vară!

Skiathos este o insulă incredibil de frumoasă, cu peste 60 de plaje cu nisip fin și ape curate, preparate culinare delicioase și peisaje spectaculoase. În plus, se află foarte aproape de România, iar atmosfera relaxată te ajută să îți redobândești liniștea și starea de bine, deseori afectate de ritmul precipitat de acasă”, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel. “În cele 4 luni de operare vom avea plecări săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și în premieră din Sibiu. Astfel, peste 7000 de turiști se vor bucura de o vacanță memorabilă în această vară”, a completat Antonio Nițu.

Așa cum subliniază autoritățile locale, în 2022 Grecia renunță la toate condițiile de călătorie și restricțiile motivate de noul coronavirus, astfel că turiștii se pot bucura de un sejur în Skiathos fără griji sau cheltuieli suplimentare.

”Am păstrat insula noastră așa cum ți-o amintești din vacanțele anterioare: calmă, prietenoasă și cosmopolită, cu preparate culinare gustoase și cu distracție pentru toate gusturile și cu peste 60 de plaje superbe cu nisip fin, votate în 2019 de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume”, a declarat domnul Thodoris Tzoumas, Primarul Insulei Skiathos.

În Skiathos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile turistice cu tarife atractive, poziționate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 4* cu demipensiune și servicii excelente. Tariful unui sejur de 7 nopți cu demipensiune la un astfel de hotel, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 577€/pers.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, orașul Skiathos este capitala insulei, care își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât și grecească.