Acasă Local Patru tineri au fost reținuți de polițiști după ce au agresat fizic...

Patru tineri au fost reținuți de polițiști după ce au agresat fizic pe stradă doi adolescenți din Cața

0

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări într-un dosar penal, cu persoanele bănuite în stare de reținere, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri, de 17 și 18 ani, ar fi fost agresați fizic.

În data de 10 aprilie în jurul orei 23.00, doi tineri, din localitatea Cața, județul Brașov, ar fi fost interceptați pe stradă de alte trei persoane în timp ce se întorceau de la o petrecere.

Una dintre cele două persoane interceptate a fost lovită de cei trei, apoi a fost dusă într-o locuință din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor, unde a fost supusă la tratamente umilitoare și de natură a-i produce leziuni.

Tot în acea locuință a ajuns și celalalt tânăr, de 18 ani, care însoțea victima, aceasta fiind la rândul său lovit și amenințat de o singură persoană din grup.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor patru persoane, cu vârste între 18 și 32 de ani, și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă.

Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsuri legale.

Imagine din arhivă.