Acasă Actualitate Pătrașcu la liturghie, Rusu la mănăstire, Coliban la parada bicicliștilor

Pătrașcu la liturghie, Rusu la mănăstire, Coliban la parada bicicliștilor

0

Se apropie campania electorală, iar politicienii locali din Brașov se ”bat” în ieșiri publice. Sfârșitul de săptămână a fost unul încărcat pentru liderii locali. Astfel, subprefectul Lucian Pătrașcu(PSD) a fost prezent la liturghia care a avut loc în aer liber în Piața Unirii din Brașov. Sebastian Rusu a fost și el activ, tot pe partea religioasă. Acesta a ales însă Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Surprinzător, primarul Allen Coliban nu a avut pe facebook decât o postare cu ”Parada bicicletelor”, eveniment care s-a dovedit mai mult a fi o întâlnire de partid a useriștilor. Nu știm dacă a fost prezent și primarul, dar măcar au fost colegii săi.

 

Articolul precedentHaplea a deschis încă un restaurant la Brașov, în cartierul Tractorul, iar planurile de extindere nu se opresc aici
Articolul următorLiderul TNL s-a făcut din nou de râs. Interdicție la presă, petrecere cu bătură și UE PSD!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.