Acasă Actualitate Partidul S.O.S. ROMÂNIA dezminte asocierea cu protestul fermierilor și transportatorilor din Piața...

Partidul S.O.S. ROMÂNIA dezminte asocierea cu protestul fermierilor și transportatorilor din Piața Constituției

0

Partidul S.O.S. ROMÂNIA și președintele său, avocat și senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint categoric încercările de manipulare ale opiniei publice, privind asocierea cu protestul fermierilor și transportatorilor din Piața Constituției.

„Nu există nici un fel de „infiltrați” ai Partidului S.O.S. ROMÂNIA printre protestatari, ceea ce se petrece sau se discută printre participanții la manifestare este strict responsabilitatea acestora. Aceste discuții sunt strict derulate în scopul inducerii în eroare a românilor cu privire la nemulțumirile reale ale fermierilor referitor la măsurile Guvernului, care a luat mereu decizii împotriva intereselor lor și care încearcă, pe toate căile și prin toate mijloacele, discreditarea protestului acestora”, a transmis Diana Șoșoacă.

„În nici un caz și în nici o împrejurare, Partidul S.O.S. ROMÂNIA nu va colabora cu PSD, PNL, UDMR, AUR, USR, nici oficial și nici neoficial, formațiuni politice adverse, responsabile de dezastrul economic ce a scos oamenii în stradă, S.O.S. ROMÂNIA colaboreaza exclusiv cu românii. Considerăm că aceste dezinformări vin ca urmare a fricii acestora față de rezultatele și poziția reală a Partidului S.O.S. România în preferințele oamenilor și a creșterii continue a acestuia.

Doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a făcut altceva decât să deschidă drumurile în favoarea protestatarilor pentru că ei s-au plâns că sunt blocați să protesteze și a vrut să faciliteze dreptul acestora la libera exprimare, în conformitate cu doleanțele lor. Faptul ca protestatarii nu au folosit toate pârghiile posibile pentru a-și susține cauza, demonstrează ca ei înșiși s-au autodeturnat, s-au auto-sabotat, s-au lăsat manipulați într un sens politic nesănătos, servind scopurilor partidelor politice, care i-au adus în stadiul precar în care se află astăzi întreaga țară. Din nou, guvernul, prin toate canalele mass-media controlate și subvenționate de partidele politice de la putere, care s-au manifestat prin minciuni și dezinformare, a reușit să minimalizeze greva, dovadă că ne aflăm în plină dictatură”, a mai adăugat liderul S.O.S. România.

Foto: Facebook – Diana Iovanovici-Șoșoacă