Acasă Anunțuri Ovidiu Pârvu, caz social, își caută loc de muncă, dar fără rezultat

Ovidiu Pârvu, caz social, își caută loc de muncă, dar fără rezultat

0
Ovidiu Pârvu caută de ceva timp un loc de muncă, într-un context economic în care mai toate firmele caută angajați.
Ovidiu provine dintr-un centru de plasament și este diagnosticatcu epilepsie. Acestea două nu sunt impedimente pentru ca el să poată să lucreze. Trece de medicina muncii, necesară la orice angajare, cu anumite contraindicații. Totuși, acesta a lăsat mai multe CV-uri, dar până acum nu a reușit să se angajeze. Nu cere vreun post mare sau complicat, ci se mulțumește cu un post la curățenie,bucătărie sau orice este disponibil. Am ales să publicăm acest articol pentru că deficitul de forță de muncă este unul considerabil și totuși există astfel de cazuri care semnalează că undeva este o problemă. Mulți angajatori spun că oamenii vin la angajare, dar au multe pretenții și puține abilități. De data aceasta discutăm despre un caz, și nu este singurul, în care candidatul are abilități puține, dar și pretențiile sunt mici. Ovidiu a apelat la Azota Popescu și Radu-Valentin Paul, doi brașoveni din zona de activism civic, pentru a-l ajuta în acest demers. Azota Popescu este președintele Asociației Catharsis și luptă pentru copiii abandonați de peste 25 ani. Dumneaei l-a ajutat pe Ovidiu să își pună în ordine situația actelor, de la buletin la diploma de absolvire astudiilor. Cu ajutorul unui donator a reușit să îi și asigure medicamentele până când i-a rezolvat dosarul medical.
Radu-Valentin Paul, președintele Asociației Brașovul Altfel, a acceptat să se implice alături de Catharsis și să îi caute un loc de muncă lui Ovidiu. El chiar spune că a fost profund marcat de povestea acestuia și că nu este normal ce se întâmplă. A trimis CV-ul lui Ovidiu către mai mulți oameni care au afaceri în Brașov și se așteaptă să se resolve cât mai repede situația.
Pentru cei care doriți să îi oferiți lui Ovidiu șansa de a se integra în societate și să îi puteți oferi un loc de muncă, vă rugăm să îl contactați. Atașat acestui articol se găsește CV-ul lui.
thumbnail 13