Acasă Local Orgoliile politice ale unor consilieri locali întârzie acordarea burselor elevilor din Făgăraș

Orgoliile politice ale unor consilieri locali întârzie acordarea burselor elevilor din Făgăraș

0
Aleșii locali ar trebui să fie în serviciul colectivității locale, dar la Făgăraș lucrurile nu stau așa. De suferit au, din păcate, chiar cetățenii.

Elevii din Făgăraș își vor încasa cu întârziere bursele de merit, de studiu, de performanță și sociale din cauza faptului că, la ședința de Consiliu Local de ieri 9 consilieri din 18 s-au aliat și au refuzat să voteze ordinea de zi pe care se aflau 32 de proiecte plus 9 suplimentare. Din cauza lipsei voturilor, ședința ordinară s-a încheiat.

Prin votul primit de la cetățeni, aleșii locali sunt in serviciul colectivității locale și sunt responsabili în fața acesteia.
În cadrul ședinței ordinare de consiliu local al municipiului Făgăraș, 9 consilieri din 18 s-au aliat și au refuzat să voteze ordinea de zi pe care se aflau 32 de proiecte plus 9 suplimentare. Urmare a ne-votării ordinii de zi, ședința s-a încheiat.
În cadrul ședinței ordinare ar fi trebuit aprobat cuantumul burselor aferente anului şcolar 2022- 2023 pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat cu frecvenţă din Municipiul Făgăraş și asigurarea din bugetul local al Municipiului Făgăraş a hranei pentru 75 de elevi din învăţământul profesional, înscrişi la Colegiul “Aurel Vijoli” Făgăraş prin Cantina de ajutor social din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Făgăraş, dar se pare că jocurile de culise au primat.
Elevii își vor încasa cu întârziere bursele de merit, de studiu, de performanță și sociale. Din păcate ei nu au nici o vină pentru că unii dintre consilieri au uitat că au fost aleși de către comunitate pentru a reprezenta interesele comunității.” este mesajul postat de primarul Gheorghe Sucaciu pe pagina sa de Facebook.
Articolul precedentMarian Rasaliu: ”Decizia privind majorarea pensiilor și a salariului minim trebuie luată cât mai repede!”
Articolul următorCasa de Cultură Studenților Brașov organizează cea de a XV-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Folclor