Acasă Sanatate-educatie Ora de ecologie la cinematograf (FOTO)

Ora de ecologie la cinematograf (FOTO)

0
Peste 100 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 3 au participat astăzi la o oră de educație ecologică inedită. Reprezentanții ADI ISO Mediu Brașov, cu sprijinul Primăriei Râșnov au susținut o prezentare pentru micuții claselor a V – a și a VI – a și le-au explicat acestora cât de importantă este reciclarea și ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate corespunzător.
Prezentarea a fost una interactivă, elevii putând pune și întrebări specialiștilor în ecologizare. La ora de educație, susținută la Cinematograful Amza Pellea, au fost prezenți și reprezentanții ICAS Brașov care le-au explicat elevilor ce au de făcut în cazul în care întâlnesc, în oraș, un urs. Practic, elevilor le-a fost explicat motivul pentru care  coboară animalele sălbatice în zonele locuite și ce măsuri se iau pentru siguranța cetățenilor.
La finalul orei de ecologizare toți elevii participanți au primit și un mic cadou, care să le amintească despre această acțiune.
Articolul precedentAngajații Serviciului de Administrare Piețe Brașov vor verifica pe teren cantitățile de legume și fructe recoltate
Articolul următorBrașovenii sunt invitați să decidă cum ar trebui să arate sărbătorile de iarnă la Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.