Acasă Social Ocolul Pământului cu trenul, oferta unei agenții de turism. Prima oprire din...

Ocolul Pământului cu trenul, oferta unei agenții de turism. Prima oprire din România e la Sinaia

0

O agenție de turism de peste Ocean are o ofertă inedită: Ocolul Pământului cu trenul, într-un voiaj care va include cele mai luxoase vagoane și care va străbate și România. Concret, la finalul verii și începutul toamnei din acest an doritorii vor putea străbate patru continente și să viziteze 13 țări la bordul unor trenuri de lux. Excursia nu este deloc una ieftină.

Acest voiaj feroviar va fi întrerupt și de călătorii cu avionul, iar prețul pornește de la 103.000 euro de persoană. În acest preț nu sunt însă incluse unele mese și biletele de avion.

Prima oprire pe teritoriul României este programată să aibă loc pe 23 septembrie la Sinaia. În continuare, turiștii vor avea parte de un tur gen ”De la un castel la altul”, citând romanul omonim al lui Louis Ferdinand Celine. ”Odată ajunși la Sinaia, veți porni într-un tur al unuia dintre cele mai uimitoare castele din Europa – Castelul Peleș. Înapoi la bord pentru prânz, în timp ce trenul își continuă călătoria spre Brașov și renumitul Castel Bran – casa legendară a lui Dracula. Ridicată pe o stâncă, este o structură impresionantă, cu o aură de mister și legendă. Cina ta de gală în interiorul castelului în această seară este o experiență încântătoare!”, se arată în programul oficial, citat de clubferoviar.ro.

Foto: clubferoviar.ro