Acasă Sport Oamenii lui Coliban de la Corona își bat joc de brașoveni! Consiliul...

Oamenii lui Coliban de la Corona își bat joc de brașoveni! Consiliul Local doarme?

0
Și când spunem asta ne referim la prețurile sfidătoare cu care îi îmtâmpină pe iubitorii sportului brașovean pentru următorul sezon (2023-2024). Care au reacționat imediat, după comunicarea venită dinspre CSM Corona.
Mihai Czika: Corona Brasov cred că ați cam exagerat cu prețurile pentru hochei (înțeleg că patinoarul are costuri de înțretinere mai ridicate) însă diferența între hochei și celelalte sporturi este imensă. Prin decizia aceasta nu faceți altceva decât să vă bateți joc de cei minim 2000 de oameni ce au susținut echipa necondiționat în sezoanele trecute.
Florin Balău: Foarte scumpe. Exagerate chiar. Să zicem că la handbal feminin unde avem o ligă puternică și la hochei va fi cererea mai mare. În schimb la baschet și volei să fim seriosi, în afară de 2-3 meciuri nu cred că va fi bătaie mare și nu știu cât se va umple sala. S-a văzut asta și la turneul de promovare. DAR SE PARE CA NU VA PASĂ că vor fi meciuri în care vor veni doar toboșarii vostri care și ei trebuie întreținuti de undeva, că bănuiesc că nu dau 2000 ron de căciulă ca sa fie omniprezenți la toate meciurile și nici pe burta goala nu cred că bat în tobe și suflă în vuvuzele. Măcar să ne spuneți ce criterii trebuie sa îndeplinească brașoveanul plătitor de taxe și impozite să facă parte din gașca urșilor Tâmpei. Sau poate că mă înșel eu. Să nu mai spun că la meciurile de LIGA CAMPIONILOR de la handbal un bilet pleacă de la 15 Ron peluza(bine, la Brașov nu e peluza), 25 ron T2 și 30 T1. Și vorbim de Liga Campionilor. Pai voi vreți să vă scoateți pârleala pe spatele brașovenilor? Luați exemplul vecinilor de la Sf. Gheorghe care beneficiază de anumite reduceri, tocmai ca să încurajeze localnicii sa meargă în spațiile de sport, cultură etc. Dacă ești plătitor de taxe și impozite locale, să ai și ceva beneficii din acest punct de vedere. Sunt curios ce prețuri vor fi când va fi gata sala noua. Că și aia are alte costuri de întreținere.
Ciugulea George Alexandru: Ne facem abonamente la Ciuc și la Gheorgheni de banii ăștia și mai rămân și ceva bani de motorină… Nu e problemă mulți oameni vor lua meciul online și banii se vor duce la federația maghiară în loc de clubul nostru… bine gândit…
Alyna Costescu: Citesc prețurile biletelor și abonamentelor, în special la hochei și nu reușesc să mă hotărăsc dacă este vorba despre viziune 0 în ceea ce privește managementul financiar deci incompetență crasă, prostie sau nesimțire combinată cu bătaie de joc!! Tind să cred că este vorba despre toate! Corona Brașov realizați, ca noi, suporterii sponsorizăm clubul acesta de 2x: o dată din taxe și impozite și încă o dată prin plata abonamentelor/biletelor!!! Nu vă bateți joc nici de noi și nici de munca unor sportivi care vor fi nevoiți să joace majoritatea timpului cu tribunele goale!
Bordea Dragoş Andrei: Felicitari! Tocmai ați pierdut marea majoritate a suporterilor. Vă bateți joc de noi cu aceste prețuri!
Sorin Suciu: Este inadmisibil să ne băgați în față asemenea tarife la abonamente! Sunt familii cu 3,4 persoane care au abonamente de mulți ani și care nu o să își mai permită să susțină acest sport îndrăgit! Nu cred că este ok să majorați mai mult decât dublu!
Liviu Poanca: Sunteți întregi la minte? Eu cred că pt. voi ăștia de atârnați degeaba prin funcții și primiți invitații pt. toată familia nu vi se pare mult dar pt. restul sunt prețuri exagerate…. sunteți 0 pe partea de marketing, puteți atrage și altfel bani de la suporteri nu doar pe principiul l-ai prins l-ai ars. Eu cred ca 30 la hochei și handbal și 15 la volei și baschet erau prețuri mai mult decât decente… semnat: un suporter în minus.
Mihai Parvulescu: Pot să înțeleg că sunt probleme de buget, dar nu prin abonamentele suporterilor rezolvați anumite lipsuri cauzate de un management defectuos. Vă place să vă lăudați că avem 5 echipe în Ligile Naționale, dar se pare că nu ați gândit-o pe termen lung. Consiliul Local când se sesizează?
Adrian Pop: Băi oameni buni, mergeți faceți un duș rece și reveniți cu un plan tarifar civilizat. Adică abonamentul family de anul trecut a fost 700 ron ptr. tot sezonul iar acum ptr. familie de 4 membri ar trebui sa aduc 4400 ron? Reveniți-vă!!!!
Bobby Srl: Bătaie de joc la hochei! E dublu față de anul trecut… când a fost aproape dublu față de anii anteriori. Și Erste Liga (fosta Mol) încă tot nu am câștigat-o. Mă rog, tot ce pot spune este să mă repet referitor la abonamente, dar și la bilete la hochei: bătaie de joc!
Loredana Punga: Să înțeleg că plătesc 800 lei ptr 18 meciuri în sezonul regulat și as putea plati 500 lei ptr 2 meciuri în payoff? E playoff, ii iubesc pe băieți, dar nimeni nu îmi garantează că voi vedea mai mult de 2 meciuri…. Vreau și eu ce au fumat cei care au făcut preturile astea.
Andrei Strugariu: Corona Brasov, oameni buni, aceste prețuri pentru abonamente sunt efectiv PROHIBITIVE! De ce acum când acest sport se bucură de atâta popularitate fixați aceste prețuri? Riscați să fie GOL patinoarul. De la 700 la 1100 este o creștere de peste 50%, unde este justificarea?
Loredana Suciu: Corona Brasov, nu credetți că exagerați cu așa prețuri la hochei? Așteptați-vă la un patinoar gol, goluț!!
Liviu Blotor: Domnule Alexandru Dedu bugetele se fac din sponsorizări nu din bani fanilor. Asta denotă cât de incompetent sunteți!
Catalin Turturica: Allen Coliban poate ne iei în deplasare la meciuri de hochei că la prețul abonamentului o să vedem meciul de la geam. 1100 ron abonament tot sezonul???? O familie de 2 persoane 2200 ron???
Spataru Gabriel: Sunt curios câte abonamente se vor vinde la prețurile acestea… Dacă tot a fost bătaie pe bilete sezonul trecut, ce v-ați spus – „să-i prăjim pe Brașoveni”, nu ? Vă bateți joc de suporterii care au umplut patinoarul la toate meciurile de hochei!
Alex Szekely: Băăăă… Ați înnebunit cu totul… Ce dracu e cu prețurile astea la hochei? Ați dus echipa în NHL și nu știm noi…?
Szasz Roby: Eu sunt în stare de șoc! La Dinamo… campionat + cupe europene 300 lei la sectorul VIP! Ultimul abonament achiziționat (nu cel de Divizie) m-a costat 300 lei și jucăm și în cupele europene (ȘI CE ECHIPA AVEAM)… va rog din suflet nu vă bateți joc de noi… vorbiți de mii de lei la toate sporturile… păi banii aceia pentru unii înseamnă salariul pe o lună! RUȘINE!!!
Mihai Mi: INCREDIBIL !!! Domnilor, care este ecuația din care au reieșit asemenea sume/prețuri/valori ??? Jucăm cumva în CL, ne batem la titlu, sau ne batem între noi!?! Mie nu mi vine să cred, încă sper să fie o greșeală de redactare!
Bella Borbely: 1100 de lei abonamentul la hochei!?!?!? În cazul ăsta o să fie tribunele goale, nici vorbă de sold out…Felicitări, o să pierdeți o mare parte din suporteri! Bătaie de joc!!!
Bogdan Cornel: Domnule președinte Alexandru Dedu, nu sunteți în stare să conduceți clubul Corona Brașov, cu așa prețuri la abonamente+bilete o să alungați lumea de la evenimentele sportive din Brașov, aveți câteva exemple aici de alte tarife de la alte cluburi din care să vă orientați. Ori schimbați ceva când încă se mai poate ori demisia de onoare!
Florin Nagy: Rușine pentru aceste prețuri mai ales în turneu de pregătire! Rușine!
Szasz Roby: Doamne ferește ce prețuri… sunt nu exagerate… sunt incredibil de scumpe! Nu veți vinde foarte multe… e enorm, enorm, enorm de mult!!
Zsolt Gyorfi: Voi, cei care frecați menta, pe bani mulți, ca angajați ai primăriei, probabil vă permiteți aceste prețuri. Noi, aștia de la privat nu prea! Idioților!!
Care sunt prețurile pentru tot sezonul? Abonamente: 400 lei la handbal feminin, 400 lei la baschet masculin, 400 lei la volei feminin, 400 lei la volei masculin, 800 lei sezonul regulat + 500 lei playoff la hochei, 1.200 lei la toate meciurile de la Sala Sporturilor (toate jocurile sportive: handbal, baschet, volei), 1.100 lei la toate meciurile de la Patinoarul Olimpic, 2.000 lei toate meciurile de la Sala SPorturilor + Patinoarul Olimpic. Bilete la meciuri: 30 lei la volei/ handbal/ baschet, 40 lei la hochei (Erste Liga, sezon regulat), 30 lei la hochei (Campionatul Național, sezon regulat), 50 lei la hochei (playoff).
Cine sunt responsabili de această mizerie publică? Oamenii impuși de primarul Allen Coliban la Corona, club, culmea!, aflat în în subordinea Consiliului Local. Adică: Ionuț Voicu Necula – director, Alexandru Dedu – manager, Iulian Stamate – coordonator sporturi de vară, Bogdan Iulian Pelin – coordonator sporturi de iarnă. Măcar acum, în ultimul ceas se impune intervenția Consiliului Local. Sau somnul continuă?
Articolul precedentRECORD! 825 de pasageri într-o singură zi pe Aeroportul Brașov. Urmează curse spre Dubai, Oslo și Paris
Articolul următorModernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată din Brașov pe masa Guvernului
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.