Acasă National Oamenii de afaceri sunt revoltați: Transfăgărășanul e lăsat de izbeliște!

Oamenii de afaceri sunt revoltați: Transfăgărășanul e lăsat de izbeliște!

0

După ce proprietarii hotelurilor din zona Bâlea s-au plâns de lentoarea cu care drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov reușesc să deszăpezească Transfăgărășanul, acum a venit și reacția celor din județul Argeș, notează G4Media.ro.

„Sunt echipe care dau cu mătura, mai vopsesc un zid, în condițiile în care majoritatea zidurilor se dărâmă. Dacă nu se deschide Transfăgărășanul, lucrurile merg destul de rău pentru noi, antreprenorii din zonă, pentru că circulația este foarte slabă, cu excepția weekendurilor, când avem în principal grupuri organizate pentru diverse activități. Nu mai vrea nimeni să mai facă nimic pentru Transfăgărășan. Doar se cosmetizează, sunt echipe care dau cu mătura, mai vopsesc un zid, în condițiile în care majoritatea zidurilor se dărâmă. Transfăgărășanul e lăsat de izbeliște”, susține omul de afaceri Dumitru Grecu, proprietarul Hotelului ,,Valea cu pești”, potrivit Bitpress.ro.

Marius Olariu, managerul SC Bâlea Turism SA din Sibiu susține că înainte de 1989, după trecerea iernii, drumul era deschis pentru circulația publică mai repede decât în prezent, deși tehnologia nu era așa avansată iar iernile erau mai aspre.

„Drumarii acționează în permanență pentru a reda circulației Transfăgărășanul (Piscu Negru – Bâlea Cascadă), cât mai repede, înainte de termenul prevăzut în regulamentul de funcționare a acestui sector de drum (1 iulie).”, au declarat reprezentanții CNAIR

 

Sursa:G4Media.ro

Articolul precedent„Nu lăsa drogurile să trăiască în locul tău. Tu decizi!”, campanie de conștientizare în școlile din Braşov
Articolul următorBrașovul va găzdui 5 turnee de tenis în 2022! Ion Țiriac: „Baza Olimpia are poziționarea cea mai frumoasă din Europa”