Acasă Actualitate O tânără de 23 de ani a fost agresată sexual într-un pasaj...

O tânără de 23 de ani a fost agresată sexual într-un pasaj CFR din Brașov

0

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 19 iunie 2022, în jurul orei 18.45, în timp ce se aflau într-un pasaj CFR din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin ar fi efectuat, în mod repetat, atingeri neconsimțite unei tinere, în vârstă de 23 ani.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Covasna, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.